La Seu d’Urgell acull aquest cap de setmana l’stage de l’ACEM Jazz Ensemble, una formació integrada pels joves amb més talent de les escoles de música d’arreu de Catalunya.

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari l’Associació Catalana d’Escoles de Música ha creat l’ACEM Jazz Ensemble, una formació dirigida pel reconegut músic Sergi Vergés que està integrada per 33 reconeguts alumnes de jazz d’entre 13 i 18 anys. Aquesta formació neix amb la voluntat de promoure la projecció professional dels joves músics, impulsar la transferència de coneixement i l’intercanvi, afavorir el descobriment d’altres realitats musicals i dinamitzar el territori.

L’ACEM Jazz Ensemble vol tenir continuïtat més enllà del 25è aniversari i convertir-se en una formació de referència a Catalunya. L’objectiu és que cada any els alumnes més destacats de les escoles de música del país puguin formar part de la formació. Els 33 joves, seleccionats per criteris d’excel·lència musical i de representació territorial, són el present i el futur de l’escena del jazz a casa nostra.

El cap de setmana del 23 al 25 de març de 2018 es realitzarà una formació a la Seu d’Urgell que culminarà amb un concert obert al públic: serà diumenge 25 de març a les 5 de la tarda al Teatre del Col·legi La Salle.

A més, el 10 de juny l’ACEM Jazz Ensemble participarà de forma destacada en el concert multitudinari que tanca els actes de celebració dels 25 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) i que es celebrarà a l’RCDE Stadium, a Cornellà de Llobregat, amb un total de 6.500 músics, 300 ballarins i uns 20.000 espectadors.

L’ACEM vol celebrar aquests 25 anys de trajectòria amb un programa d’activitats obert, participatiu i multitudinari que fomenti la col·laboració entre escoles i potenciï l’intercanvi d’experiències entre els alumnes, fent més visible la tasca de les escoles de música. A més a més han involucrat la resta de la comunitat educativa professionals de referència del país, institucions i famílies, amb la voluntat que tothom es faci seva aquesta celebració. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada