La Seu d’Urgell tornarà a acollir enguany diversos cursos de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) entre els dies 18 i 22 de juliol, que se celebraran al centre cultural Les Monges.

Cal remarcar que des de l’any 1993, la capital de l’Alt Urgell ha estat la capital emblemàtica d’aquesta universitat d’estiu. En les vint-i-tres edicions que, fins al moment, han tingut lloc, la Seu d’Urgell ha acollit 312 cursos.

Els cursos

Per aquest mes de juliol s’han programat 7 cursos de diferents temàtiques. Els cursos no estan pensats només per a estudiants, sinó que s’obren a la població en general. Els 7 cursos van des d’art i humanitats, ensenyament i didàctica, llengua i literatura, medi ambient i salut i alimentació.

Pel que fa a l’art i les humanitats hi ha programat el curs que porta per títol ‘El so de Venècia: les Músiques de la Sereníssima, de Monteverdi a Vivaldi’, coordinat per Màrius Bernadó Tarragona (UdL), i s’impartirà del 20 al 22 de juliol.

La temàtica d’ensenyament i didàctica ofereix dos cursos diferents: ‘Educació emocional per al benestar’, coordinat de Gemma Filella Guiu (UdL), que tindran lloc del 20 al 22 de juliol; ‘Avaluació d’aprenentatge en un enfocament per competències’, coordinat per Isabel del Arco Bravo (UdL), i es realitzarà del 18 al 20 de juliol.

Pel que fa a llengua i literatura, la Universitat d’Estiu ha programat el curs ‘Show don´t Tell! Iniciació a l’escriptura creativa’, coordinat per Miquel Pueyo (UdL) i Núria Serrate (Escola d’Escriptura de Lleida), i es realitzarà del 18 al 20 de juliol.

Respecte a la temàtica sobre medi ambient hi ha dos cursos programats: ‘Coneguem les nostres races d’animals’, sota la coordinació de Pere-Miquel Parés Casanova (UdL), del 18 al 22 de juliol; i ‘Conèixer els Pirineus gaudint de les aigües termals’, coordinat per Joan Carles Balasch i Josep M. Màsich (UdL), del 20 al 22 de juliol.

L’àmbit de la salut i l’alimentació també oferirà un curs que porta per títol ‘Eines pel benestar i la felicitat’, sota la coordinació de Palmira Rius i Jordi Buixadera (UdL), del 18 al 22 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada