ajuntament seu

Segons es desprèn del padró municipal, la Seu d’Urgell compta en data d’avui amb un total de 12.368 habitants, xifra que representa un manteniment del nombre d’habitants empadronats respecte l’any passat. Aquesta estabilització no es produïa des de l’any 2009, any a partir del qual la població de la Seu havia anat descendint any rere any.

 Del total d’aquests 12.368 habitants, 6.398 són dones i 5.970 són homes. Per franges d’edat, cal destacar que la població més nombrosa és la de ciutadans entre els 36 i els 65 anys; que la població d’entre 0 i 17 anys consta amb 2.232 empadronats, i la de més de 65 anys, de 2.215 persones empadronades.

 El padró municipal també revela que el 88,34% dels ciutadans que consten al padró de la Seu d’Urgell tenen la nacionalitat espanyola, mentre que el 11,66% restant provenen d’altres països, principalment de la Unió Europea, essent la població d’origen portuguès la més nombrosa d’entre aquest percentatge, amb un 3,37%, com ja és habitual; la segueixen la població provinent de l’Amèrica llatina, amb un 2,83%; i en menor mesura la provinent de països africans, amb un 1,9%.

(Foto: Fòrum.ad)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada