La Seu Comercial sorteja vals de compra per la campanya de Nadal

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) ha engegat un Nadal més la campanya “Comprar a la Seu Comercial té premi”, amb què ofereix als seus clients la possibilitat de guanyar vals de compra per valor de 100 euros. En aquesta ocasió, el comerç urgellenc sortejarà 15 premis que sumen 1.500 euros.

Veïns i visitants hi poden participar mitjançant les seves compres nadalenques. El període de la promoció, que va començar l’1 de desembre, s’allargarà fins al 5 de gener. El sorteig es farà el dia 8.

Per cada consum en establiments adherits a l’UBSU, els clients reben una butlleta en el qual s’hi ha d’escriure el nom i cognom i el número de telèfon per poder-hi contactar en cas de ser un dels guanyadors. Els tiquets s’han de dipositar a la mateixa botiga on es fa la compra o bé a l’urna que hi ha ubicada a l’Espai Ermengol, al carrer Major número 8.

Concurs “Troba els canuts perduts”

Els comerços urgellencs també promouen enguany el concurs “Troba els canuts perduts”. Els participants entraran en el sorteig d’un canut de Minairons, entrades al Parc de Nadal, una bossa del Dolç de Nadal i una visita guiada als tions de la Seu. Optaran al premi si troben els sis canuts de Minairons que estan amagats en sis establiments de la Seu.

Les persones que vulguin prendre part en el concurs cal que demanin una butlleta a l’UBSU i apuntin els noms de les botigues on han localitzat els canuts, senyalitzats amb gomets de diferents colors. La butlleta emplenada s’haurà de dipositar a la bústia de la Plaça Sant Roc. El dia 22 de desembre es farà el sorteig del premi entre les butlletes que s’hagin omplert correctament.

Dinamització del comerç

Des de l’UBSU es remarca que aquestes iniciatives tenen la voluntat de dinamitzar l’economia local. En la campanya nadalenca se subratlla també que “els beneficis del comerç urbà es reverteixen en el poble, generen una riquesa més repartida i aporten vida a la ciutat”.