seu-comercialUn total de 94 establiments comercials de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) han organitzat un sorteig per regalar un lot de productes o serveis per valor de 5.500 euros. Aquesta campanya, que porta per nom “La Nit de Sant Joan, explosió de regals a la Seu Comercial”, es presentarà demà divendres, 11 d’abril, a dos quarts de nou del vespre, a l’Espai Ermengol, on quedarà exposat aquest gran lot fins el dia 28 de juny.

En aquesta campanya també s’hi han sumat l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de 9 restaurants i hotels, així com l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que aporta dos premis del lot, i de Rètols Tecno 2001, amb la lona publicitària de la campanya comercial.

“Valorem molt positivament aquesta iniciativa que ha tingut la UBSU per tal de dinamitzar comercialment la Seu”, ha manifestat Jordi Pallarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc.

‘Comprar a la Seu té premis! I dissabte+’

A partir d’aquest dissabte 12 d’abril i fins el 24 de juny, els establiments participants a la campanya “La Nit de Sant Joan, explosió de regals a la Seu Comercial” disposaran d’unes butlletes que donaran als seus clients per poder participar en aquest sorteig d’aquest gran lot de productes.

La campanya també vol promocionar les compres durant els dissabtes sota el lema ‘Comprar a la Seu té premis! I dissabte+’ Per això, si les compres es fan en dissabte, els clients rebran més butlletes per a poder poder participar-hi.

En aquest sentit, Jordi Pallarès ha explicat també que des de l’Ajuntament de la Seu s’està treballant conjuntament amb els comerciants de la ciutat per tal de sumar esforços per posar en valor les tardes dels dissabtes com a dia de compres. “Volem atraure els visitants i turistes que venen a comprar i gaudir del mercat de dissabte al matí per tal que puguin allargar la seva estada i es quedin fent compres en els comerços de la Seu durant la tarda”, ha remarcat el regidor de Promoció Econòmica del Consistori.

Respecte poder oferir una oferta comercial més completa als visitants, Pallarès en remarca la importància que té la col·laboració entre els diferents agents econòmics del territori. En aquest cas, “la complicitat de la restauració i la hostaleria, de la mà de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell en aquesta iniciativa ha fet que el producte encara sigui més interessant”, ha subratllat Jordi Pallarès.

Premi

Cada butlleta portarà un número que anirà en combinació amb el primer premi del sorteig de la Loteria Nacional del dia 28 de juny d’enguany.

Si el dia 9 de juliol no ha sortit la butlleta amb el número guanyador, el premi passarà al segon premi, i en cas que aquest tampoc sortís, seran premiades les butlletes anterior o posterior del primer premi, en aquest ordre.

El 12 de juliol tindrà lloc l’acte de lliurament de la cistella exposada a l’Espai Ermengol per valor de 5.500 euros a la persona que tingui la butlleta agraciada amb el número guanyador.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada