La Seu Comercial es promociona al mercat setmanal

La Seu Comercial vol treure més profit al fet de disposar d’un local social propi en ple carrer Major de la Seu d’Urgell. Per això, des d’ara la Unió de Botiguers (UBSU) instal·larà una parada al mercat setmanal, cada dimarts i dissabte.

La jornada de presentació de la iniciativa ha comptat amb la presència de la regidora de Festes de l’Ajuntament, Meritxell Planes, i el regidor d’ICV i col·laborador de La Seu Comercial, Antoni Viñals.

Planes ha expressat el ple suport de l’Ajuntament a aquesta i a totes les campanyes per tal d’incentivar el comerç local. Segons Planes, “és important que tot el turisme que ve aquí, sobretot ara a l’estiu, s’animin a comprar i a provar els productes que tenim a la Seu”. Planes considera important que el comerç local aprofiti l’atractiu i el prestigi assolit pel mercat, un dels més vitals i amb més història de Catalunya.

De la seva part, en representació de la UBSU, Antoni Viñals ha subratllat que la parada és una passa més en l’actual campanya Tens tot el que necessites a un pas. El nou lema incideix en el fet que la Seu disposa d’una àmplia i variada oferta comercial en molt poca distància i sense necessitat d’agafar el cotxe, tant al centre històric com a l’eixample urbà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.