Els  centres educatius de la Seu d’Urgell i Castellciutat han iniciat avui dilluns, 12 de setembre, el nou  curs escolar 2016-2017 amb tota normalitat. La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, manifesta en aquest primer dia del nou curs que “l’etapa escolar és una de les etapes més significatives de la nostra vida. Un dia com avui, que comencem un nou curs escolar vull animar a tots els infants i adolescents de la Seu a omplir la motxilla d’aprenentatges i records i a les famílies, a acompanyar-los i ajudar-los durant tot aquest trajecte”.

Respecte al conjunt de centres educatius de la ciutat, pel que fa al segon cicle d’educació infantil i primària, l’escola Albert Vives té matriculats per aquest nou curs escolar un total de 420 alumnes; l’escola Pau Claris en té 315 matriculats, mentre que l’escola La Valira hi cursaran 122 nens i nenes; i a l’escola de Castellciutat albergarà un total de 24 alumnes.

Al col·legi La Salle hi cursaran 378 alumnes al cicle d’infantil i primària; i 200 alumnes a l’ESO. Pel que fa a la llar d’infants ‘Xics’ de la Salle en aquest nou curs hi ha un total de 75 nens i nenes.

D’altra banda, l’institut Joan Brudieu cursaran l’ESO un total de 373 alumnes; 247 alumnes a batxillerat, mentre que l’institut La Valira hi cursen primer i segon curs d’ESO un total de 71 nois i noies.

En aquest nou curs escolar han iniciat la seva escolarització a P3 un total de 122 nens i nenes de la Seu i Castellciutat.

Respecte a la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ en aquest nou curs comencen 80 nens i nenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada