enosLa  capital de l’Alt Urgell ha acollit durant el dia d’avui la reunió del comitè executiu del Congrés Europeu d’Esports i Natura 2017 que ha servit per perfilar el programa d’aquest certamen que tindrà lloc a la Seu d’Urgell del 27 al 29 de setembre de l’any vinent.

En aquesta jornada de treball, presidida per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i amb la participació dels tècnics municipals membres del comitè organitzador d’ENOS’2017, s’ha treballat sobre el disseny del web del congrés, els temes que s’abordaran i les tarifes d’inscripció. 

A més a més, el comitè executiu d’ENOS també ha acordat celebrar a la Seu d’Urgell, just als dies previs al Congrés, un seminari europeu adreçats als estudiants de l’àmbit dels esports a la natura.

L’alcalde urgellenc, Albert Batalla, remarca davant la celebració a la nostra ciutat d’aquest congrés d’àmbit europeu que “la nostra ciutat té la vocació de ser una de les capitals dels esports a la natura del Sud d’Europa, i acollint un congrés d’aquestes característiques és una oportunitat per aconseguir aquest objectiu, donar-nos a conèixer i reivindicar-nos”.

Val a dir que la celebració del Congrés ENOS suposarà l’estada a la Seu d’Urgell de 300 professionals vinguts d’arreu d’Europa.

Els membres del comitè executiu d’ENOS han finalitzat aquesta jornada de treball amb una visita a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre i un tast d’activitats esportives al Rafting Parc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada