pediatriaSatisfacció general pel desenvolupament de la 20a Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria, que s’ha celebrat aquest divendres i dissabte passat a la Seu. Uns 200 professionals d’arreu de Catalunya han actualitzat coneixements amb les experiències i aportacions dels metges que hi han presentat comunicacions.

El president de la Societat Catalana de Pediatria, Ferran Moraga, ha valorat el bon desenvolupament del congrés, les instal·lacions de la Sala de Sant Domènec i el nivell de les ponències, que ha ofert novetats sobre temes d’interès com ara la meningitis.

Per primera vegada, la Reunió ha inclòs actes oberts a tothom. Ferran Moraga ha rebut bé la proposta, que va consistir en una sessió pràctica de reanimació pulmonar per a infants i una xerrada divulgativa amb pediatres de primer nivell com són Santiago García-Tornel, Josep Marès i Amalia Arce.

Pediatria dels Pirineus ha fet la seva aportació a les ponències i ha presentat set comunicacions. Una d’elles, presentada per la infermera Neus Méndez, ha rebut un premi per la recerca sobre com reduir el dolor a l’hora d’administrar vacunes als menors.

Jordi Fàbrega, coorganitzador de la Reunió, ha elogiat aquest reconeixement i ha agraït la tasca que duen a terme tots els professionals de la Seu per demostrar que actualment hi ha un bon nivell pediàtric.

De la seva part, la regidora de Salut de l’Ajuntament de la Seu, la doctora Montse Bonet, ha felicitat tot l’equip de pediatria del Sant Hospital per l’èxit de les jornades. Bonet també ha valorat el premi obtingut pels representants locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada