La Seu celebrarà un acte de record dedicat al col·legi Lestonnac el 12 de novembre

Antics alumnes, professorat i personal no docent del Col·legi Lestonnac de la Seu d’Urgell celebraran el dissabte 12 de novembre un acte en record d’aquest centre educatiu de l’Orde de la Companyia de Maria que va ser present a la nostra ciutat durant prop de 300 anys.

En motiu d’aquesta trobada per recordar el Col·legi Lestonnac, els organitzadors d’aquest acte fan una crida a tothom que disposi de material documental i/o gràfic del seu pas per aquest centre educatiu perquè el facin arribar a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

A l’arxiu s’escanejarà tot aquest material (papers i fotografies) amb un doble objectiu: conservar tota la memòria històrica possible del Col·legi Lestonnac a la Seu d’Urgell. A més a més, els organitzadors també demanen que si algú té algun objecte relacionat amb Lestonnac que en faci una fotografia del mateix (una bata, un llibre, un quadern, un pupitre, etc.) i els hi ho faci arribar a través de l’adreça de correu electrònic lestonnaclaseu@gmail.com

Si els organitzadors d’aquest esdeveniment ho troben adequat, aquests objectes formaran part de l’exposició que tindrà lloc durant el mes de novembre i que es muntarà a la sala ‘la Cuina’.

Val a dir que aquesta sala d’exposicions situada al centre cultural ‘Les Monges’ (antic edifici del Col·legi Lestonnac) que porta per nom ‘la Cuina’ era l’espai que precisament ocupava la cuina del col·legi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.