La Seu celebrarà la Pasqua amb la tradicional cantada de caramelles

Com cada any, el Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell, format per 70 cantaires i 10 músics, celebrarà la Pasqua d’aquest 2012 cantant pels carrers de la ciutat els propers dissabte 7 i diumenge 8 d’abril.

Les cantades s’iniciaran dissabte a dos quarts de sis de la tarda davant l’Ajuntament i es recorreran els carrers del centre històric de la ciutat. El diumenge, a partir de les deu del matí, es reprendran les cantades pels carrers de l’Eixample, amb les parades ja tradicionals a la Cooperativa del Cadí i a la Llar de Sant Josep. A la una del migdia, el cor cantarà davant de la Catedral de Santa Maria amb l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i es finalitzarà la festa cantant al Sant Hospital i al Passeig Joan Brudieu.

El repertori d’enguany està format pel vals “Un Cant Festiu” (Josep Voltas Viñas), l’havanera “Idil·li Primaveral” (Jaume Planella) i les sardanes “Avui és Pasqua” (Joan Roure) i “El Mas Ventós” (Jaume Bonaterra). Seguint la dinàmica dels darrers anys, el cor impulsa la consolidació d’un repertori propi, així com la recuperació i difusió d’obres escrites per autors locals.

El Cor de Caramelles, recuperat l’any 1986, és una mostra més de la voluntat que té la Germandat de Sant Sebastià per al manteniment i la promoció de les tradicions i festes populars pròpies de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.