La  sala d’acte de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí l’acte de cloenda del projecte Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2016-2017, presidit per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la inspectora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Elena Ardanuy.

En aquest acte de final de curs s’ha fet un reconeixement públic a la feina feta pel grup de voluntaris i voluntàries que han pres part en diferents projectes educatius emmarcats en el PEE de la nostra ciutat. Batalla i Ardanuy han agraït la tasca realitzada per aquests urgellencs i urgellenques, que de manera desinteressada, han ajudat a reforçar la formació dels alumnes tant a nivell acadèmic com d’implicació amb la societat.

Els voluntaris han rebut un diploma acreditatiu de la seva participació i obsequis com ara invitacions per al FeMAP, per al teatre de Festa Major i entrades per a la piscina d’estiu. Entre els participants al programa hi ha mestres, treballadors d’altres àmbits professionals i persones jubilades. També es compta amb la col·laboració d’entitats i institucions com ara l’Escola Municipal de Música, l’Escola Oficial d’Idiomes i les AMPA de les escoles.

A més a més, en l’acte s’ha fet un petit homenatge als mestres i professors que s’han jubilat recentment. Les persones homenatjades, que han rebut un lot de productes artesans de Menja’t l’Alt Urgell, han estat Margarita Ortodó, mestra de l’escola Mn. Albert Vives, i Margarita Nadal, mestra i professora del Col·legi La Salle. 

L’acte ha finalitzat amb la projecció d’un vídeo que recull les diverses activitats del Pla Educatiu d’Entorn durant el curs com el cicle de xerrades i tallers de l’Escola de Pares, l’excursió al Parc Natural de l’Alt Pirineu, en la que hi han participat totes les escoles de la Seu d’Urgell, entre moltes altres activitats.

El PEE és un projecte de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que compta amb la implicació dels centres educatius, entitats i voluntaris.

Aquest projecte pretén afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat, vetllar per l’equitat i afavorir la cohesió social a la ciutat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada