La Seu celebra la segona xerrada sobre seguretat a internet

xarxa-pares-seuEl Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i el Cos dels Mossos d’Esquadra han organitzat per aquest primer trimestre de 2014 un parell de xerrades adreçades a totes les famílies urgellenques sobre com navegar amb seguretat per Internet.

La primera va tenir lloc el dijous 23 de gener, mentre que la segona serà aquest dijous 27 de febrer, a les set de la tarda, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquesta xerrada, tal com ho va ser primera, serà dirigida per Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, i per César Isla, responsable de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de la capital alturgellenca.

El contingut d’aquesta xerrada se centrarà en la privacitat, seguretat dins de les xarxes socials, els protocols https, així com quines mesures de prevenció cal prendre a l’hora de navegar per Internet, navegadors més segurs, a més de com afrontar els delictes virtuals, que fer en cas de patir un delicte, que és el grooming o el ciberacosament o què és el pishing.

Les dues xerrades s’han emmarcat dins del Pla Educatiu d’Entorn, projecte on treballen conjuntament l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.