La Seu celebra la segona edició de la Fira de teràpies integradores

terapies-seu

Aquest proper cap de setmana, dissabte 3 i diumenge 4 de maig, tindrà lloc a la Seu d’Urgell la segona edició de la Fira de Teràpies Integradores que amb el lema ‘Consciencia’t’ té com a objectiu donar a conèixer al públic en general tot tipus de teràpies naturals, així com la seva utilitat en la salut.
Amb aquesta segona edició es demostra la consolidació d’aquest esdeveniment on són protagonistes les diverses teràpies naturals que es practiquen al territori. Cal remarcar també que els més de vint professionals presents a la fira porten a terme la seva activitat a la Seu d’Urgell, la Cerdanya i Andorra. Aquest fet fa palès que la pràctica d’aquest tipus de teràpies és una activitat important per al territori, essent un sector econòmic a l’alça.
Sala de la Immaculada: 11 conferències
La fira es desenvoluparà tant a la sala de la Immaculada com a la sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Concretament, les 11 xerrades programades tindran lloc a la sala de la Immaculada, al centre cultural Les Monges, entre dissabte i diumenge, i estaran dedicades a la teràpia regressiva; espiritualitat; tantra; plantes medicinals; pranic rasa sidha teraphy; regressió grupal; pranic healing i constel•lacions familiars, entre d’altres teràpies.
Sala de Sant Domènec: 15 tallers
Pel que fa als 15 tallers que es faran entre dissabte i diumenge a la sala de Sant Domènec, en trobarem sobre la biodansa; reflexologia infantil; antiestrés; massatge Marma; Kundalini Ioga; shiatsu gestàltic; dansa creativa amb nens; ioga; ioga per a nens; constel•lacions familiars; microgimnàstica; tantra; tai-txi-kunf-fu; biologia de les emocions; i ballar i reconèixer.
Per a poder participar als tallers, cal fer una reserva de plaça enviant un correu electrònic a: conscienciat.laseu@gmail.com i a www.conscienciat.com
Tant les conferències com els tallers són d’entrada gratuïta.
Concerts
La Fira de les Teràpies Integradores també proposa dues activitats musicals. Per dissabte, 3 de maig, tindrà lloc un concert del grup Arakisom, a les 21,00h. I per diumenge, 4 de maig, a les 18,00h, hi ha preparat un concert de Bols Tibetans. Ambdós concerts tindran lloc a la sala de la Immaculada, i el preu de l’entrada és de 5 euros cadascun.

Tastets de teràpies
La Fira de Teràpies Alternatives també té programats uns tastets de teràpies que es podran ‘degustar’ al llarg de tot el cap setmana a la mateixa sala de Sant Domènec.
Un tiquet de 10 euros donarà dret a fer un tastet d’una de les teràpies que oferiran els diferents professionals. Si s’adquireix un tiquet de 25 euros, es podran tastar tres teràpies naturals diferents.
Els visitants a la fira podran triar per fer els seus tastets entre teràpies corporals, reeducació postural i microgimnàstica; quiropràxia; kinesiologia psicoenergètica; sanergia, creixement personal i canalització; ayurveda i ioga; acupuntura i teràpia floral; coaching personalitzat; reiki; reflexoteràpia i flors de bach; alineació energètica i renaixement; teràpia regressiva; reflexologia podal; equilibri i harmonització de l’ésser; i massatge holístic.
Sortida de natura al Pla de les Forques
Com a novetat d’aquesta segona edició de la fira, es proposa una sortida de camp gratuïta que es farà diumenge, 4 de maig, que s’iniciarà des de la plaça de les Monges per arribar fins al Pla de les Forques, un dels millors miradors paisatgístics de la Seu d’Urgell i els seus voltants. El guiatge de la sortida anirà a càrrec d’Aubèrria. Per a més informació i reserves natura@auberria.cat o trucant al telèfon 689 422 670. Les places són limitades.
A l’entrada de la sala Sant Domènec, els visitants a la Fira de Teràpies Integradores hi trobaran diverses parades amb productes alimentaris, begudes i artesania de tot tipus.
S’hi podrà comprar joieria artística i espiritual; artesania; tes, tapes i postres; roba i complements de l’Índia; cafè, te i xocolata; cervesa artesana; minerals; llibres; complements de cuiro i roba; plantes medicinals i stevia; i una parada de planter i creps.
La Fira de Teràpies Alternatives està organitzada per Deixa la teva empremta.org i Àrnica, centre de teràpies, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Els restaurants Paisatges i Andria oferiran durant tot el cap de setmana menús vegetarians i macrobiòtics relacionats amb la Fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.