La Seu celebra la jornada a l’aire lliure “BeActive Night”

Cartell de l'activitat BeActive Nigth (Aj. la Seu)
Cartell de l’activitat BeActive Nigth (Aj. la Seu)

La plaça de les Monges de la Seu d’Urgell serà el centre neuràlgic, el pròxim dissabte, 23 de setembre, a partir de les 17:30 i fins les 23:30 hores, de la jornada d’activitats esportives gratuïtes BeActive Night que s’emmarca en la Setmana Europea de l’Esport.

La jornada constarà d’un total de 7 activitats físiques adreçades a tots els urgellencs i urgellenques, coordinades des del Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu amb la col·laboració de diferents entitats i clubs de la ciutat.El programa BeActive Night d’activitats esportives és el següent:

17:30.- Cursa d’Orientació, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Urgell.

18:00.- Master Class Spinning, amb la col·laboració d’Urban Sport.

19:00.- Acte institucional d’inauguració.

19:15.- Master Class Body Attack, amb la col·laboració d’Urban Sport.

19:15.- Caminada Popular i de Marxa Nòrdica, amb la col·laboració de AE Marxa Nòrdica Cadí Pirineus.

20:00.- Master Class Body Combat, amb la col·laboració del centre esportiu Esquitx.

21:00.- Master Class de Zumba, amb la col·laboració del centre esportiu Esquitx.

22:00.- Master Class de Bachata.

Val a dir que totes les persones participants en les activitats rebran un obsequi de la Setmana Europea de l’Esport BeActive, fins a esgotar les existències.BeActive Night

Dins dels actes promoguts pel Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l’Esport en aquesta Setmana Europea de l’Esport destaca l’esdeveniment de la BeActive Night. Es tracta d’una jornada amb activitats esportives gratuïtes i a l’aire lliure, traient l’esport al carrer mitjançant diferents propostes de master class, exhibicions esportives i d’altres activitats.

La Seu d’Urgell ha estat seleccionada pel Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l’Esport, juntament amb Puigcerdà, Tarragona i Esplugues de Llobregat, un dels quatre municipis catalans que acollirà aquesta proposta esportiva del BeActive Night.

Sota el lema de BeActive, l’objectiu és implicar tots els estaments socials per a que duguin a terme una o més accions que fomentin l’activitat física i els bons hàbits alimentaris entre la població.

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa de la Comissió Europea per a combatre el sedentarisme. Durant la setmana del 23 al 30 de setembre de 2023 es tornarà a celebrar de manera simultània a tots els països membres de la UE i d’altres de la resta del continent que s’hi han anat sumant des de 2015, arribant a adherir-se fins a 40 països en l’edició de 2022.

Programa de l'activitat BeActive Nigth (Aj. la Seu)
Programa de l’activitat BeActive Nigth (Aj. la Seu)

TOTES LES NOTÍCIES