voreres-seuL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat les obres d’arranjament de bordons i voreres de la ciutat, concretament al carrer del Comtat d’Urgell.

Aquestes obres de millora les porten a terme quatre persones que es trobaven a l’atur i que han estat contractades a través plans d’ocupació que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquests programes, als quals s’hi han acollit tant l’Ajuntament urgellenc com el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, estan destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social.

Obres paviment carrer Fra Andreu Capella

Demà dimecres i dijous, 22 i 23 de gener, respectivament, es realitzaran obres d’arranjament del paviment del pas de vianants del carrer Fra Andreu Capella, carrer situat entre el carrer Major i el passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell.

Aquestes obres obligaran als vehicles que baixin pel carrer Major a no poder girar en direcció el carrer Fra Andreu Capella. Això farà que durant els dos dies que durin les obres, el tram final del carrer Major canviï de sentit, i els vehicles hagin de baixar fins al carrer Lluís de Sabater i girin a mà dreta per arribar fins al passeig Joan Brudieu.

La contractació d’aquestes quatre persones a través de plans d’ocupació té una durada de sis mesos. Durant aquest espai de temps l’Ajuntament de la Seu seguirà fent obres d’arranjament de carrers i avingudes de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada