El Centre Cívic El Passeig de La Seu d’Urgell acollirà dijous que ve 14 de novembre, a les 19:30 hores, una sessió informativa sobre el Grau Oficial de Pilot d’Aviació Comercial i Operacions Aèries que imparteix CESDA.

La sessió, enfocada principalment a alumnes de Batxillerat que en breu hauran de prendre una decisió en referència al seu futur, servirà per donar a conèixer els detalls d’aquest Grau i altres aspectes relacionats amb CESDA de la mà de Marc Medrano, Director del Centre i David Solé, Cap d’ensenyament de coneixements teòrics.

El Grau està desglossat en quatre cursos acadèmics. En total, l’alumne haurà de cursar 240 crèdits, dels quals 60 corresponen a assignatures de formació bàsica, 162 corresponen a assignatures obligatòries (inclou 12 ETC del treball de finalització de Grau) i 18 crèdits corresponen a assignatures optatives (inclou 12 ETC de pràctiques externes en una empresa). La creació del Grau representa un avanç molt important per als futurs titulats en equiparar-se els estudis de pilot als de qualsevol titulació oficial. Aquest fet permet l’accés a la funció pública, així com a determinades activitats professionals vinculades al sector del transport aeri que requereixin d’un procés d’oposició i/o obtenció de llicència pel qual és imprescindible disposar d’una titulació universitària oficial.

A més, és necessari destacar que a CESDA també s’imparteixen altres cursos modulars, habilitacions, capacitacions i seminaris.

Les persones interessades a assistir a aquesta sessió informativa, han de reservar la seva plaça i confirmar la seva assistència contactant amb la secretaria de CESDA al 977 300 027. Els inscrits poden anar acompanyats dels seus familiars directes.

CESDA va néixer el 2001 formant pilots a nivell universitari. Des del curs 2010-2011 imparteix el Grau universitari oficial de Pilot d’Aviació Comercial i Operacions Aèries amb l’objectiu de preparar als futurs professionals perquè s’adaptin a les altes exigències del mercat laboral amb una major facilitat, obtenint la llicència europea EASA de Pilot Comercial d’Avió amb totes les habilitacions necessàries fins al nivell “ATPL Frozen”.

L’alt percentatge d’ocupació i satisfacció de les persones formades en el centre, situant-se entre les més valorades del context universitari català, avalen el pla formatiu de CESDA. Han format a més de 200 pilots i un 83% de les persones graduades tornarien a escollir aquests estudis (segons enquesta d’inserció laboral d’AQU Catalunya).

El Centre té una taxa d’inserció labora de més del 70% i segons l’estudi d’Álvaro Garofali, ha estat considerada la 3a millor escola de pilots d’aviació comercial d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada