La Seu acull una exposició amb il·lustracions inspirades en els contes guanyadors del Premi Joles Sennell

Cartell de l'exposició 'Il·lustrem'
Cartell de l’exposició ‘Il·lustrem’

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell acull fins al dia 30 de juny l’exposició ‘Il·lustrem’, que mostra dibuixos inspirats en les obres que han guanyat l’edició 2023 del Premi Joles Sennell de contes infantils. La instal·lació es pot veure a la rampa de la biblioteca. Les il·lustracions les han fet alumnes de l’Escola Municipal d’Art i estudiants dels instituts Joan Brudieu i La Valira de la Seu d’Urgell.

El cartell anunciador recull algunes de les que s’han elaborat inspirant-se en els premiats de les categories E (autors majors de 18 anys), A (autors de 10 a 11 anys) i D (autors de 16 a 17 anys). 

Quatre dels dibuixos que conformen el cartell es basen en el conte El salze lletrer, de Marta Colomé Romera (categoria E). Els autors d’aquestes il·lustracions són Shelsy Nathali Ortiz, Queralt Albanell, Xiana Villalba i Ana Yinneth Contreras, alumnes de primer i quart d’ESO de l’Institut Joan Brudieu.

També hi apareixen dues creacions basades en la història El misteri dels mitjons, de Marc Piñol Fité, guanyador de la categoria A. En aquest cas, els autors dels dibuixos són Berto Gómez i Dani Gómez, de l’Escola Municipal d’Art.

Pel que fa a l’obra Conte de Sant Ermengol, de Laia Pino Planavila, guanyadora de la categoria D, l’han il·lustrat Aya Azad i Abril Egea, de tercer d’ESO de l’Institut La Valira.

[do_widget id=category-posts-pro-64]