La Seu acull el IV Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran

Aquest dijous i divendres se celebrarà a la Seu d’Urgell el IV Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran i el I Concurs d’Iniciatives Emprenedores de la Formació Professional.

La proposta és impulsada per l’escola La Salle de la Seu i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i hi poden participar alumnes que cursin cicles de formació professional en qualsevol centre. Enguany, s’ha fet extensiva la invitació a d’altres centres de fora de l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu i Aran i la resposta ha estat molt positiva.

Aquest dijous, de les 5 a les 8 de la tarda, se celebrarà la fase eliminatòria a l’escola La Salle. S’hi han presentat 30 projectes empresarials, de centres de Barcelona, Terrassa, Manresa, Tarragona i Lleida, a més de les escoles de la comarca.

Els projectes seleccionats passaran a la final del concurs que se celebrarà divendres a les 4 de la tarda a la Capella de la Immaculada. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el director territorial d’Ensenyament a Lleida, Miquel Angel Cullerés; el director de l’escola La Salle, Lluís Biosca; el president de l’AEAU, Jordi Grau, i inspectors del Departament d’Ensenyament.

Els alumnes i professors que venen de fora de la comarca s’allotjaran i menjaran a La Salle, aportant així un valor afegit a la jornada. El concurs vol fomentar la convivència, la competitivitat “sana” i la interacció entre joves.