Els espectacles del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell, que se celebra aquest cap de setmana (dissabte 4 i diumenge 5 de juny) programats al Jardí de la Catedral canvien d’ubicació i tindran lloc al Parc del Cadí.

Aquest canvi d’espai obeeix a les obres que s’estan portant a terme a la Catedral de Santa Maria, i concretament al mateix jardí del conjunt catedralici les quals s’han iniciat just aquesta setmana, i fan incompatible poder-hi realitzar cap activitat.

Així, el campament dels guerrers Gog i Magog on hi trobarem el Drac Weigand i els Guerrers de Goliat, l’espectacle de màgia amb La Cúpula Alquímica, el Janot el Borinot, la Bruixa Visionària i l’Abat dels Bojos, els encanteris de Luca el Venecià i les cançons medievals a càrrec de l’Eleonor es podran veure i escoltar al Parc del Cadí, situat al darrera de la Catedral i a tocar de l’edifici de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Cal recordar que tots aquests espectacle són gratuïts excepte l’espectacle de màgia amb La Cúpula Alquímica, preu de l’entrada del qual és de 2 euros per persona.

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat també acollirà durant tot el cap de setmana diversos actes i activitats inclosos en el programa del Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d’Urgell.

Per dissabte 4 de juny, a les cinc de la tarda, tindrà lloc l’activitat infantil Els contes de la Sibil·leta amb ‘En Guillem, escuder i tapiador’ i ‘Les flors de blavet’, basats en la història de La Seu Medieval. La sessió anirà a càrrec de la historiadora i il·lustradora Laura de Castellet.

També dissabte, a les vuit del vespre, s’iniciarà des de l’Espai Ermengol una visita guiada per la Seu Medieval a càrrec de la guia Pilar Aláez.

Per diumenge 5 de juny, a les onze del matí, hi haurà una nova sessió infantil sobre Els contes de la Sibil·leta, en aquesta ocasió amb ‘Les ovelles d’Estamariu’ i ‘Els dos sibil·lers’. L’activitat tornarà a ser conduïda per Laura de Castellet. A les cinc de la tarda es repetirà la visita guiada per la Seu Medieval, a càrrec de la guia Pilar Aláez.

Un altre canvi en la programació del Mercat Medieval dels Canonges és el dia de la presentació de l’Auca de la Seu Medieval que passa a celebrar-se el diumenge 5 de juny, a dos quarts d’una del migdia, en lloc de divendres 3 de juny, com hi consta erròniament en el programa de mà.

La presentació d’aquesta auca tindrà lloc a l’Espai Ermengol en un acte que anirà a càrrec de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la mateixa autora d’aquesta obra, Laura de Castellet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada