La unitat mòbil sobre alimentació i salut anomenat Bus Alícia es troba instal·lat aquesta setmana a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell fins dissabte 16 de març. El Bus Alícia oferirà tallers familiars per aprendre a menjar millor i alhora fe conèixer els productes d’aquí.

Concretament, per divendres, 15 de març, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc un taller de cuina de producte i temporada amb productes de Denominació d’Origen protegida Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya i de la Indicació Geogràfica Protegida Vedella dels Pirineus Catalana.

Per dissabte, 16 de març, a les 11 del matí, hi ha organitzat un altre taller, aquest amb embotits del territori.

Per participar en algun d’aquests dos tallers cal inscriure’s prèviament al mateix Bus Alícia. El preu dels tallers és de 5 euros pels adults, i 3 euros per a nens a partir de 8 anys.

Bus Alícia

Aquesta unitat mòbil consta de quatre àmbits diferenciats: producte, ingredient, aliment i nutrient i ens explica quina és la tasca de la Fundació Alícia perquè tothom mengi millor.

El Bus Alícia, instal·lat a la nostra ciutat fins dissabte, també està obert al públic en general per visitar lliurement l’àmbit expositiu. L’horari de visita és de les 10.30 a les 14 hores i de les 15 a les 19.30 hores. S’hi ofereixen visites guiades a l’exposició per a una comprensió més profunda dels continguts.

El Bus Alícia és un projecte de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada