Aquest dissabte, 14 de juny, la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell acollirà la tretzena edició de la Trobada Esportiva de Residències on hi ha participarà gent gran de l’Alt Urgell, del Principat d’Andorra, de la Cerdanya i del Berguedà.

Els padrins i padrines prendran part en un seguit de proves esportives que durant tot l’any han entrenat fort i esperen l’arribada d’aquest dia amb ganes i il·lusió. Les proves són diana amb anelles, bàsquet, tic-toc, rotllana, bitlles, busca-busca, brisca, dòmino, escacs i circuits de dificultat, cadira de rodes i caminadors.

La regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, manifesta que “la trobada serveix perquè totes aquestes persones que viuen en una institució es puguin retrobar i gaudeixin d’una dia de convivència amb altres usuaris de residències. Alhora també suposa un al·licient per a tots ells poder participar en una competició per la qual hi treballen durant tot l’any, i això és un estímul en el seu dia a dia”.

La Trobada Esportiva de Residències s’iniciarà a dos quarts de deu del matí amb un acte inaugural on hi assistiran l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el vicari general del Bisbat d’Urgell, Mn Ignasi Navarri, la regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, l’assessor tècnic del Ministeri de Benestar del Principiat d’Andorra, Ramon Nicolau i la directora de la Llar de Sant Josep, Madre Eulalia Melecia Machaca.

Tot seguit tindrà lloc la desfilada de les diferents residències amb els seus participants i el grup de música tradicional Arboliac tancarà la inauguració per donar pas a les diverses proves esportives.

Participació de 370 persones

La 13a trobada comptarà amb la participació d’unes 370 persones entre padrins, voluntaris i acompanyants que faran possible la realització d’aquest acte esportiu. Concretament les institucions que hi prendran part són: la residència Clara Rabassa d’Andorra, el Centre sociosanitari El Cedre d’Andorra, la residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya, la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell, la residència Hospital de Puigcerdà, la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, Càsser d’Oliana, la Residència d’Avis de La Pobla de Lillet, així com també  usuaris del servei de Teleassistència de la Creu Roja d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada