El workshop més important de Turisme de Catalunya se celebrarà enguany a la Seu d’Urgell. La capital alturgellenca acollirà durant els dies 5 i 6 de juny l’esdeveniment biennal Buy Catalunya, que aplegarà més de setanta touroperadors internacionals i nombrosos representants d’empreses del país.

És el primer cop que aquesta activitat de promoció i comercialització dels recursos turístics de Catalunya es trasllada fora de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer de forma especial l’oferta en turisme d’interior i de muntanya.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha agraït la confiança de l’Agència Catalana de Turisme i ha destacat l’oportunitat que suposarà tenir a la ciutat professionals que es dediquen a crear paquets turístics arreu del món. “Els mostrarem la Catedral, el Parc del Segre, el centre històric i el nostre entorn natural, i això serà una llavor que podria donar bons fruits a mig i llarg termini”, indica.

Buy Catalunya també inclou l’organització de viatges de familiarització que, sota el lema Discover Catalonia, permeten als touroperadors conèixer, prèviament a la jornada, diverses zones del territori català. L’oferta catalana es divideix en tres grans grups: Turisme Actiu i Natura, Turisme d’interior i Turisme de muntanya.

En aquesta edició es convidarà operadors turístics d’Espanya, França, Benelux, Alemanya, Suïssa, Àustria, Itàlia, els Països Nòrdics, els Països de l’Est, el Regne Unit, Irlanda, EUA, Brasil i Israel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada