La Seu acollirà el 28è Campionat de Petanca per a persones amb discapacitat intel·lectual

Reunió entre Guillem Solé, Maite Ferrer i de forma telemàtica, la regidora de la Seu Marian Lamolla (Aj. la Seu)
Reunió entre Guillem Solé, Maite Ferrer i de forma telemàtica, la regidora de la Seu Marian Lamolla (Aj. la Seu)

Les pistes municipals de petanca de la Seu d’Urgell acolliran el proper dissabte, 22 d’abril, el 28è Campionat Territorial de Petanca de la demarcació de Lleida, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Club Petanca La Seu, entre altres entitats i associacions del territori.

Així ho han anunciat el president d’ACELL Lleida, Guillem Solé, i la coordinadora del Centre Esportiu Claror de la Seu, Maite Ferrer, després d’haver mantingut una reunió telemàtica amb la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Marian Lamolla.La competició

Els 48 esportistes que hi participaran provenen de 4 clubs de la província de Lleida i hi haurà 17 tripletes/dupletes: 6 del Centre Esportiu Claror de la Seu d’Urgell; 2 del Centre Esportiu L’Estel de Balaguer, 5 del Special Olympics Andorra i 4 del Centre Esportiu ACUDAM de Mollerussa.

La jornada d’aquest campionat s’iniciarà a les deu del matí amb la rebuda dels clubs participants, que entre esportistes i entrenadors, representen un total de 65 persones. A dos quarts d’onze s’iniciaran les partides que es jugaran seguint el sistema de competició suís internacional. A l’una del migdia es farà el lliurament de medalles.

TOTES LES NOTÍCIES