Durant la Setmana de l’isard, del 10 i el 17 de setembre, s’autoritzarà caçar 143 exemplars, xifra que representa un 16% més que en l’edició de l’any anterior. També es podran apuntar fins a 569 caçadors, xifra també superior a la del 2016.

El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat ha aprovat el pla de caça de la Setmana de l’isard que preveu un increment de les captures, de 119 de l’any passat es passa a 143 d’enguany. També puja el nombre de caçadors que s’hi poden inscriure, de 511 del 2016 a 570.

La xifra d’exemplars d’isards és de 800, nombre que confirma amb escreix que el creixement registrat ha estat elevat i que, per tant, es pugui practicar la caça sense posar en perill el futur de l’espècie.

Per altra banda s’ha donat llum verd a un pla de caça acompanyada d’isards del vedat d’Enclar per tot el 2017 que limita les captures permeses a 20. Finalment, s’ha aprovat el reglament de gestió i caça del mufló en vedat temporal que té l’objectiu d’evitar-ne el creixement desproporcionat.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada