Coincidint amb l’inici de la Setmana de la Seguretat Viària de l’Organització de les Nacions Unides, aquest dilluns a la tarda s’ha inaugurat el Circuit d’Educació Viària del Cedre, a Santa Coloma. La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha assenyalat que amb aquest circuit es mostra als nens de diverses escoles quins són els comportaments que s’han de tenir a la xarxa viària, i també es fan activitats intergeneracionals, on els padrins representen situacions quotidianes.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha inaugurat el Circuit Viari, que tot i que ja està en ús des de fa uns anys, encara no havia estat inaugurat. Ha indicat que en aquest espai, que s’ha ampliat, s’ha tornat a pintar i s’ha arreglat una mica, ja hi van habitualment nens de les escoles per conèixer les normes d’educació viària.

Circulant amb bicicletes i carrets els nens i nenes de les escoles han de fer cas de les senyals de circulació i les ordres dels agents, que a més, aprofiten l’ocasió per explicar als més petits les normes bàsiques de seguretat viària. A més, des de fa dos anys, els padrins de la casa pairal ofereixen un espectacle on interpreten situacions específiques de conductes que no s’han de tenir perquè els nens ho vegin. En aquest sentit, Ferrer ha celebrat l’èxit d’aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada