La setmana de la caça de l’isard tindrà lloc entre el 16 i el 23 de setembre

La Comissió de Seguiment de la Caça s’ha reunit aquest dimarts per decidir la celebració de la setmana de la caça de l’isard de la temporada 2012 entre el 16 i 23 de setembre, ambdós dies inclosos. El Govern ha considerat l’evolució positiva de la població d’isards, que reafirma la decisió del any passat de no efectuar cap pla de caça. D’altra banda, la Comissió també ha establert el pla de caça de l’isard al vedat de caça d’Enclar per a la temporada 2012-2013.

Resum dels recomptes d’isards al Principat d’Andorra de l’any 2012:

Els recomptes generals d’isards d’enguany, realitzats fora dels vedats, s’han dut a terme durant les setmanes del 25 de juliol al 9 d’agost del 2012. El recompte ha estat de 361 isards amb 56 cabrits (un 15.51% de la població).

Dels recomptes realitzats en els vedats de caça de Sorteny, de Xixerella i de la Vall de Ransol durant els mesos de juny i juliol en resulta un total de 207 isards, dels quals 53 cabrits.

Dels recomptes realitzats en el vedat de caça d’Enclar durant els mesos de maig, juny i juliol en resulta un total de 298 isards, dels quals 60 cabrits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.