isard

Després de la reunió d’ahir de la Comissió de Seguiment de Caça, el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat ha fixat un total de 127 captures d’isards per un total de 488 caçadors, per la setmana de caça de l’isard que tindrà lloc del 13 al 20 de setembre. El nombre de captures s’incrementa aproximadament un 15% respecte l’any passat.

El Ministeri ha constatat enguany un índex de creixement del 23.40% en la població d’isards superior al 2014 que es situava en un índex del 15.38%, el que fa possible que es pugui establir una captura per a colles de quatre caçadors.

El període hàbil per formalitzar el pagament de les llicències especials de caça de l’isard, sol•licitar la formació de les colles, i recollir les llicències especials de caça i les anelles és del 20 d’agost al 2 de setembre del 2015.

En la mateixa reunió de la Comissió es van tractar els Plans de caça de l’isard (vedat de caça d’Enclar), de cabirol i del mufló. El període per sol·licitar la participació en els corresponents sortejos és del 20 d’agost al 2 de setembre. Aquests, se celebraran el pròxim 10 de setembre a l’edifici administratiu de Govern.

El Pla de caça de l’isard al Vedat d’Enclar d’aquesta temporada preveu 21 captures selectives i una captura trofeu mascle. Pel que fa el pla de caça del cabirol s’autoritzen 60 captures femella i 60 captures mascle. D’altra banda, el pla de caça del mufló preveu 50 captures femella i 50 captures mascle.

La data d’obertura de la temporada de caça menor i del porc senglar 2015-2016, queda fixada al diumenge 4 d’octubre del 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada