campLa comissió de Seguiment de la Caça 2014 s’ha reunit aquest dimecres al migdia per tractar qüestions entre les quals destaca l’aprovació del període hàbil per la temporada de caça de l’isard de l’any 2014 i l’aprovació del pla de caça de l’isard al vedat de caça d’Enclar. Pel que fa al terreny cinegètic comú (setmana de caça de l’isard), s’ha concretat un nombre total de 110 captures entre els dies 14 i 21 de setembre, ambdós inclosos.

Els recomptes generals d’isards d’enguany fora dels vedats s’han dut a terme durant les setmanes del 24 de juliol al 7 d’agost. El recompte ha estat de 390 isards amb 60 cabrits (un 15.38% de la població en terreny cinegètic comú).

Dels recomptes realitzats en els vedats de caça de Sorteny, de Xixerella i de la Vall de Ransol durant els mesos de juny i juliol en resulta un total de 246 isards, dels quals 60 cabrits (24.39 % de la població en el conjunt dels 3 vedats). Dels recomptes realitzats en el vedat de caça d’Enclar durant els mesos de juny i juliol en resulta un total de 250 isards, dels quals 63 cabrits (25.2% de la població en aquest vedat).

L’efectiu que computa pel pla de caça de l’isard en terreny cinegètic comú inclou, a part dels isards censats fora de vedat, els dels vedats de Sorteny, Xixerella i Ransol. El total son 636 isards amb 120 cabrits (un 18,87% de la població).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada