La Setmana Cultural Russa portarà de manera gratuïta un centenar d’artistes de primer nivell

El ministre de Cultura, Albert Esteve, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, han presentat aquest dilluns el programa d’activitats de la Setmana Cultural Russa a Andorra, que començarà diumenge 17 de febrer i que es perllongarà fins dimecres 21 de febrer. Aquesta setmana cultural portarà a Andorra, tal i com ha destacat Esteve, un centenar d’artistes de gran categoria, molts dels quals formen part del Teatre Bolshoi de Moscou o el Teatre Mariinski de Sant Petersburg, tots ells integrants de l’empresa estatal russa de concerts. Totes les activitats seran gratuïtes però s’hauran de retirar les entrades als diferents punts de distribució.

Les entrades, que seran nominals i numerades amb l’objectiu de tenir un control de l’assistència i assegurar la comoditat del públic, es podran recollir tant a les oficines nacionals de Turisme d’Andorra la Vella i d’Ordino com al punt d’informació sobre la Setmana Cultural Russa que s’instal·larà a Illa Carlemany i al web www.morabanc.ad/entrades. El ministre de Cultura ha volgut agrair al Govern de la Federació Russa, especialment al seu viceministre de Cultura, Konstantin Txerepennikov, “l’oportunitat que ens han brindat als andorrans de poder gaudir d’un seguit de manifestacions culturals russes de primer nivell”. Esteve també ha recordat l’important paper que ha tingut l’ambaixador de la Federació Russa a Espanya i Andorra, Iuri Korchagin, i el cònsol honorari de la Federacció Russa a Andorra, Pere Joan Tomàs, així com la col·laboració de l’ambaixada i el consolat espanyols.

Torres ha destacat que aquest esdeveniment cultural servirà també per reforçar la imatge d’Andorra prop del turisme rus, motiu pel qual des d’Andorra Turisme es donarà el màxim suport a la promoció de la setmana cultural, durant la qual es preveu que hi hagi a Andorra unes 1.500 persones d’aquesta nacionalitat. Esteve ha assenyalat que tant els residents a Andorra com els turistes podran gaudir d’aquestes manifestacions culturals de gran qualitat, que es desenvoluparan a escenaris com el Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el Centre Cultural i de Congressos Lauredià, l’Auditori Nacional d’Ordino, l’església parroquial de Sant Esteve d’Andorra la Vella i el centre comercial Illa Carlemany. Totes les activitats seran divulgades, a part dels diferents suports de promoció físics que es distribuiran per tot el país, al web www.agenda.ad.

(Foto: S.F.G.)

1 comentari

  1. aixo esta molt be invertir en artistes russos, mentres els carres de la massana estan plens de gel degut a les retallades dels senyors consols, una vintena de vianants a urgencies i algun cas a barcelona per caure al gel dels carrers de la massana, ¿que es millor, gastar uns sentims en sal i treure la neu de la via publica o pagar 2 vertebres noves a una senyora de 62 anys de edat que li suposa un cost a la cass de mes de 20 mil euros? nomes demano igualtat i que a la familes dels consols tinguin lo mateix algun familiar amb un os trencat per culpa del gel dels seus carrers.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES