setmana-culturalLa 7ª Setmana Cultural de l’Institut de Música d’Andorra la Vella comptarà amb 17 activitats adreçades als alumnes del centre i als de les escoles de música que tenen un conveni amb el Comú d’Andorra la Vella. Segons indica el Comú, durant quatre dies s’oferiran un conjunt de propostes al voltant de la música ‘amb un fort component lúdic, més que no pas purament acadèmic’.

Des d’aquest dilluns 17 de febrer fins dijous 20 de febrer, l’Institut de Música d’Andorra la Vella celebra la 7a Setmana Cultural amb un total de 17 activitats que tindran lloc al Centre Cultural La Llacuna.

Enguany, segons destaca el Comú, es vol potenciar la part més lúdica de la música i per això les activitats voldran fomentar la participació dels alumnes i motivar la seva creativitat.

La majoria de propostes han estat dissenyades pels docents de l’Institut, però la Setmana Cultural també comptarà amb altres personalitats del món de la música que ‘aportaran nous continguts i didàctiques’, ha indicat el Comú en un comunicat.

Entre les activitats que tindran lloc en els propers quatre dies hi ha un concurs d’interpretació musical, un espectacle de teatre musical sobre La Pantera Rosa, una sessió d’enregistrament amb la plataforma d’àudio digital SoundCloud o una doble sessió del Mètode cos-art sobre la consciència corporal per equilibrar l’energia psico-física de la persona, entre altres.

Algunes de les activitats programades seran obertes al públic, ja que un dels objectius d’aquesta Setmana Cultural és la dinamització cultural de la Parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada