iaemL’Institut de Música d’Andorra la Vella (IM) ha finalitzat aquest dijous la Setmana Cultural assolint els objectius bàsics i amb la previsió d’haver atret més públic que l’any passat. A més, el cap de servei de l’IM, David Sanz, ha destacat que han aconseguit un ‘interès important’ dels alumnes joves d’11 o 12 anys fins als 18 anys. La Setmana Cultural ha inclòs 17 actes, alguns d’ells per als estudiants del centre i altres oberts al públic en general. D’aquests, el concurs d’interpretació musical i el lliurament de premis han estat els de major afluència, com ha reconegut Sanz.

Des de dilluns, el centre cultural La Llacuna ha acollit més d’una quinzena d’activitats per celebrar la Setmana Cultural de l’Institut de Música. Activitats programades al voltant de la música però ‘des d’un punt de vista diferent de l’habitual’’, com ha resumit el cap de servei de l’IM, David Sanz.

Sanz ha destacat una gran implicació de tots els alumnes i sobretot la participació del grau mig, els alumnes des dels 11 o 12 anys fins als 17 o 18. ‘Oferim activitats en horaris diferents dels habituals i els alumnes no venien tant. Aquest any hem aconseguit trencar aquesta dinàmica, sobretot en els més grans’, ha assenyalat Sanz.

La Setmana Cultural serveix també perquè els pares puguin veure les activitats que realitzen els seus fills i que els alumnes vegin els seus professors en una vessant diferent de l’habitual. També permet provar coses diverses de les quals poden sorgir noves propostes que es poden desenvolupar a l’Institut de Música durant el curs.

D’altra banda, el responsable de l’IM ha admès que encara manca sensibilitzar a la població en general i que vegin que ‘no tot el que fem és intern’ sinó que poden oferir una programació cultural a la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada