La sessió doble de la Nit sense paraules i el nou Reviu el Capvespre, novetats de l’estiu a la Massana

La programació d’estiu de la Massana dóna el tret de sortida per la revetlla de Sant Joan, amb l’actuació del grup Punkers Love 80’s, que portaran, per tercer any, el seu ritme punk-rock-guateque. El seu estil desenfadat i festiu atrau un públic de totes les edats, que és el que es pretén per la revetlla.  El concert començarà a les 22 h, a les Fontetes, mentre que la foguera estarà instal·lada a l’aparcament del Tabola.

La novetat d’enguany de la programació d’estiu de la Massana és l’acció que s’ha batejat amb el nom de Reviu el Capvespre a la Massana. Es tracta de concerts a l’aire lliure en diferents indrets amb terrasses, amb l’objectiu d’oferir una estona de lleure i cultura abans de sopar, a partir de les vuit del vespre. La primera sessió serà al Prat del Colat amb el grup de pop rock català Pokers (22 juliol). També hi haurà actuacions a la plaça del Quart, amb Daniel Cross (4 d’agost), i a la plaça del Pi, amb el Pianista andorrà, Jordi Barceló, que ens portarà el seu nou disc Latin Stride&Famenco, juntament amb el guitarrista mexicà Manuel Alonso (24 agost).

Després de la bona acollida de les edicions passades, repeteix la Nit sense Paraules (28 de juliol) a la plaça de les Fontetes, amb dos espectacles de circ a càrrec dels Herrerita i Meri Rabassa, que ens portaran humor, malabars i acrobàcies. Com a novetat, s’hi incorpora un altre espectacle molt visual, però amb una part textual, que serà la Nit amb Paraules (21 de juliol), amb Sant Jordi i sant Drac, a la plaça de l’Església, una relectura de la mítica llegenda a càrrec de l’artista massanenc Gerard Miralles.

“Un dels objectius de la programació d’estiu és donar cabuda a la creació artística pròpia i innovadora, incloent elements de participació ciutadana, llenguatge no sexista i incloent disciplines no tan conegudes, com l’acrobàcia o el foc”, ha explicat la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, que ha remarcar la voluntat de posar en valor els espais públics de la parròquia com a escenari dels esdeveniments.

Les Petites Tardes d’Estiu també s’han programat a l’aire lliure, en aquest cas al parc del Prat del Colat. Són tres espectacles dissenyats per al públic infantil. Els nens podran passar una tarda entre jocs gegantins amb material reciclat (Katakrak Enginys, 6 de juliol), posar a prova les seves capacitats rítmiques (TakatakaChom, 20 juliol) i gaudir d’un espectacle itinerant combinat amb titelles (Pete&Pat, 3 d’agost).

La programació cultural es completa amb els dos concerts programats per Patrimoni Cultural als museus de la parròquia i amb el concert d’orgue a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria, que comptarà amb un cartell de luxe, Saskia Roures a l’orgue i Francisco Gil a l’oboè d’amor.

D’altra banda, per Sant Joan comencen les festes majors massanenques. Les primeres seran les de Sispony i Pal.

TOTES LES NOTÍCIES