fonts

Vuit  cartells informatius col·locats al llarg del circuit de les Fonts donen a conèixer les característiques d’alguns arbres de la zona. Aquesta ha estat una de les propostes del Consell d’Infants d’Escaldes-Engordany que s’ha treballat conjuntament amb els tècnics del Departament de Medi Ambient amb la recerca d’informació i fotografies, i que ha despertat la curiositat dels joves per la natura i la muntanya, un fet que ha valorat molt positivament el conseller de Medi Ambient, Didier Aleix. Els alumnes dels tres sistemes escolars visiten aquests dies el circuit d’1,5 quilòmetres i descobreixen de primera mà la iniciativa dels seus companys. Està previst que el Consell d’Infants d’aquest nou curs es reuneixi a finals del mes d’octubre.

El Consell d’Infants d’Escaldes-Engordany ha vist materialitzada una altra de les iniciatives que van proposar durant el curs passat. Es tracta de la senyalització del circuit de les Fonts, situat a l’entrada de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, i que des d’aquesta setmana compta amb vuit panells que contenen fotografies i informació d’algunes de les espècies d’arbres més característiques de la zona.

Els alumnes dels tres sistemes educatius visiten aquesta setmana el circuit d’1,5 quilòmetres i comproven la feina que van realitzar els seus companys de l’escola. A més, ja es preparen per participar en les noves sessions del Consell d’Infants que es reprendran a finals del mes d’octubre.

El conseller de Medi Ambient, Didier Aleix, s’ha mostrat satisfet que els joves s’interessin per la natura i la muntanya, i ha assegurat que l’interès del Comú és donar a conèixer tota la riquesa de fora del nucli urbà.

Tot i que ara ha començat un nou curs, Escaldes treballa en dues propostes que van realitzar els escolars durant el curs passat, i que esperen presentar en els propers mesos, tot i que la consellera d’Infància i Gent Gran, Sandra Tomàs, ha preferit no desvetllar-les. L’objectiu d’aquestes sessions és que els infants puguin participar en la política de la seva parròquia i prendre decisions importants per ells.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada