caldea-2El consell d’administració de la Semtee, la societat explotadora de Caldea i Inúu, va aprovar aquest dimarts les previsions de tancament dels comptes del 2013 amb una estimació de 3,5 milions d’euros de dèficit. Segons la responsable de comunicació, Laurence Favrel, aquesta situació es deu a la despesa pel llançament del nou centre Inúu i a uns primers mesos d’explotació ‘més lents’ del que s’esperava. Amb tot, Favrel ha exposat que la voluntat del consell d’administració és ‘invertir la tendència’ i per això es confia en la tasca del nou director general, Miguel Pedregal, que s’incorporarà el proper 7 de gener.

La despesa pel llançament d’Inúu i la freqüentació més baixa de la prevista inicialment al centre són els dos factors que ha indicat la responsable de comunicació del centre termolúdic escaldenc, Laurence Favrel, perquè la previsió de tancament dels comptes del 2013 apunti a un dèficit de 3,5 milions d’euros.

Amb aquesta situació van aprovar la previsió de tancament de l’exercici 2013 els membres del consell d’administració de la Semtee aquest dimarts al vespre, així com la incorporació del nou director general, Miguel Pedregal, el proper 7 de gener.

Segons ha comentat la responsable de comunicació la transició entre Carles Pasquet i Miguel Pedregal s’ha fet ‘de mutu acord’ i la incorporació del darrer es deu al seu perfil més comercial que ha d’ajudar a definir l’estratègia d’Inúu i les accions per revertir la tendència econòmica del centre.

I és que com ha reconegut Favrel, els resultats de Caldea són ‘equivalents’ als de l’any passat mentre que a Inúu ‘ha costat més del que es preveia’.

La voluntat del consell d’administració és, per tant, ‘invertir la tendència’ i fer esforços per recuperar aquest dèficit, ha assenyalat la responsable de comunicació. Per això continuaran perseverant en millorar la imatge i la notorietat d’Inúu amb les accions que prevegi el nou director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada