La selecció francesa de rugbi XV femenina es prepara a Andorra de cara al Mundial

Arribada a Andorra de les jugadores de la selecció francesa de rugbi XV
Arribada a Andorra de les jugadores de la selecció francesa de rugbi XV (FAR)

El XV de França femení ha arribat avui diumenge a Andorra i hi romandrà fins al 24 d’agost. El combinat francès arriba un mes abans de marxar cap a Nova Zelanda amb la llista definitiva de 32 jugadores. Ara, però, són 45 les jugadores seleccionades per a la preparació del Mundial, les quals, faran una estada que combinarà desenvolupament físic i força mental. El Mundial Femení de Rugbi tindrà lloc del 8 d’octubre al 12 de novembre a Nova Zelanda.

Aquesta primera visita d’una selecció nacional de rugbi en una estada prèvia a un mundial ha estat un somni que han treballat moltes juntes directives. Molta gent recorda encara els primers passos que es van fer per a portar els “pumes”, la selecció de Rugbi d’Argentina per al mundial de França del 2007.

Finalment, s’ha aconseguit gràcies a l’esforç i l’ajuda del Ministeri d’Esports, del Comú d’Andorra la Vella, del Lycée Comte de Foix i d’entitats que han estat treballant amb la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) per a poder confirmar l’estada del XV de França femení.

TOTES LES NOTÍCIES