La selecció femenina de rugbi-7 torna a un Europeu dos anys després

La selecció femenina de rugbi-7 torna a disputar un Europeu després de dos anys d´absència. Serà aquest cap de setmana, a Bòsnia i Hercegovina. Les jugadores de Jeannot Martinho afronten la cita amb moltes baixes, però amb força rodatge i motivació màxima.

La selecció femenina de rugbi 7 compta els dies per tornar a jugar un Europeu. Jeannot Martinho no ho ha tingut fàcil per tancar una llista de dotze jugadores per culpa de les lesions o per motius laborals, però el grup que viatjarà divendres a Sarajevo afronta la cita amb un bon rodatge i moltes ganes de fer un bon paper. La capitana Anna Casals recorda que fa dos anys que no jugaven i destaca “la il·lusió” i la confiança en “un bon equip”.La jugadora Nàdia Olm argumenta que el físic serà un dels aspectes més importants en la competició “perquè és un camp de 15 però som 7”.

L´Europeu de la conferència 1 de sevens reunirà un total de setze seleccions. Andorra ha quedat enquadrada al grup C, amb Croàcia, Malta i Àustria. Casals posa en relleu que Croàcia i Malta es troben al tercer i sisè lloc respectivament i, per tant, només veu opcions contra Àustria. El seleccionador, Jeannot Martinho, vol ser realista perquè compta “amb noies que no tenen molta experiència, són molt joves i no han jugat europeus”. Confia en poder guanyar un o dos partits i “acabar segons de grup”.

Andorra obrirà el torneig contra Croàcia, després s’enfrontarà a Malta i tancarà la fase prèvia amb Àustria. La classificació determinarà els encreuaments de la segona fase.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.