La selecció d’handbol espanyola farà una estada de preparació a Encamp

El Comú d’Encamp i la Real Federación Española de Balonmano signaran aquest divendres el conveni de col·laboració per a la preparació olímpica de la selecció espanyola absoluta masculina d’handbol.

En aquest sentit, el conveni de col·laboració suposa un intercanvi de prestacions que beneficien ambdues parts. Per una banda, la selecció absoluta masculina d’handbol farà l’estada de preparació de cara als Jocs Olímpics de Londres 2012, del 25 de juny al 4 de juliol, a Encamp, posant el comú a la seva disposició les instal·lacions esportives que necessita l’equip (camp de futbol, sala de fitness, poliesportiu, gimnàs). Per l’altra, el comú d’Encamp portarà a terme diferents accions promocionals de la parròquia lligats a publicacions de la RFEBM, que permetran promoure la imatge de la parròquia d’Encamp com a destinació de turisme esportiu, gràcies al prestigi i la repercussió mediàtica de la selecció.

Tanmateix i gràcies a l’acord, els infants inscrits a les activitats d’estiu d’Encamp tindran la possibilitat de conèixer de ben a prop els jugadors.

TOTES LES NOTÍCIES