La selecció de sincronitzada d’Ucraïna considera Andorra un lloc d’inspiració i espera tornar al juliol

La selecció de natació sincronitzada d’Ucraïna prepara a la piscina olímpica dels Serradells una coreografia innovadora i arriscada per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 que se celebraran a l’agost. L’assessora de la selecció, Anna Tarrés, ha qualificat Andorra de lloc inspirador i que dóna molta energia i, per tant, estan estudiant poder tornar al mes de juliol si el pressupost els ho permet. Des de la selecció consideren que les instal·lacions i condicions són les idònies per preparar una competició com aquesta, ja que les nedadores ara senten una sensació d’ofec que després els beneficiarà. Tarrés confia en el seu equip i tot i que reconeix que es tracta d’un repte difícil ja estan treballant per la medalla d’or.

“Un lloc que ens dóna molta energia i ens inspira”, així ha descrit Anna Tarrés el país i la piscina olímpica dels Serradells. La selecció de natació sincronitzada d’Ucraïna entrena aquests dies a Andorra el que serà la coreografia amb què competiran als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016, una coreografia “innovadora i arriscada” amb la qual confien aconseguir la medalla d’or, perquè “sols treballant per la medalla d’or un pot creure amb el podi”, ha afirmat Tarrés.

L’assessora de la selecció de natació sincronitzada d’Ucraïna té Andorra com un amulet, un lloc on ve a entrenar des de l’any 95 i que diu que sempre li ha donat molta sort perquè se sent molt còmoda treballant-hi. En aquest sentit, s’han pronunciat també la directora tècnica de la selecció, Svetlana Saidova, i una de les seves atletes, Ana Voloshyna -l’equivalent a Gemma Mengual o a Ona Carbonell per a la selecció espanyola-, que han assegurat que les instal·lacions són “fantàstiques” i estan gaudint molt del país. Per tot plegat, la selecció està pendent del pressupost per confirmar que el proper mes de juliol tornaran a Andorra per acabar d’enllestir la coreografia olímpica, amb una música i estil diferents a l’habitual de la selecció ucraïnesa.

Aquest equip va quedar primer classificat del preolímpic i són conscients que estan davant un repte complicat, ja que competiran amb seleccions com la del Japó o Xina, però asseguren que donaran el màxim i lluitaran per fer un bon resultat, ja que les expectatives són molt positives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.