El 23% dels treballadors de l’Administració General han secundat la segona jornada de vaga convocada pels diferents sindicats. Així, del total de 2.100 treballadors de l’Administració General, que poden exercir el dret de vaga, 480 n’han fet seguiment. D’aquests, 90 treballadors pertanyen al Cos General, 339 són docents i 51 són col·laboradors educatius.

El Govern no ha registrat cap incidència en aquesta segona jornada d’aturada laboral, s’han pogut cobrir els serveis d’atenció de l’Administració a la ciutadania i tots els centres escolars han obert les seves portes.

Pel que fa a Educació i Ensenyament Superior, s’han cobert tots els serveis mínims. La vaga ha comptat amb un seguiment mitjà del 43% i ha estat molt variable en funció dels serveis del Ministeri i dels diferents centres escolars. El seguiment ha anat d’un 0% en algunes escoles fins al 79% que ha tingut al centre escolar de maternal i primera ensenyança d’Andorra la Vella.

Quant a l’assistència d’alumnes en aquesta segona jornada de vaga, ha anat entre el 64% a maternal fins al 0% a Batxillerat. En els centres escolars on la vaga no ha tingut repercussió s’ha dut a terme l’activitat lectiva amb normalitat.

1 comentari

  1. Dons clar !!! La nostra gent es Pacifica, Educada i amb molt mes seny que els de la casa gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada