La segona edició dels premis d’Innovació Educativa reforça la vocació internacional

La seu del Consell General
La seu del Consell General. Foto: ARXIU

El Consell General ha presentat la segona edició dels premis d’Innovació Educativa, que es va haver s’ajornar a causa de la situació sanitària. Es mantenen els guardons Maria Geli i Conec.Andorra, dirigits als docents i estudiants, respectivament, i es vol reforçar la vocació internacional.

L’inici del curs de segona ensenyança ha estat la data escollida per presentar la segona edició dels premis d’Innovació Educativa Principat d’Andorra, organitzats pel Consell General, que  la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports va ajornar fins a l’any vinent a causa de la situació sanitària.

Es mantenen els mateixos guardons: el Maria Geli, destinat als professionals de l’educació que treballin amb alumnes fins a 18 anys, i el Conec.Andorra, per a estudiants de 16 a 25 anys. En aquest últim cas, el tema de treball seran les eines de participació ciutadana. Els premis volen reforçar la vocació internacional.

Els projectes es podran presentar entre l’1 i el 31 de maig i en tots dos guardons es fixa com a requisit que les propostes s’hagin dut a terme. Les bases del concurs es poden trobar al web del Consell General.

TOTES LES NOTÍCIES