El departament de Social del Comú d’Andorra la Vella reprèn la iniciativa “Matins amb el Comú”, que es va encetar l’estiu 2014, amb la compareixença dels consellers delegats i dels cònsols al Punt Informació Gent Gran, on hi exposaven al participants les atribucions i tasques que desenvolupen en cada conselleria.

Enguany, el “Matins amb el Comú” canvia el format. Efectivament, en un format més dinàmic, els consellers de Comú aniran seguint-se en la presentació de les dependències en les quals s’hi desenvolupen les activitats i els treballs del cos funcionarial, competència de cadascun.

Aquest dimarts 14 d’abril, a partir de les onze del matí, serà el conseller delegat de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, qui iniciarà la segona edició de l’activitat “Matins amb el Comú” – adreçada als jubilats de la Parròquia -, amb una visita que es realitzarà a les instal·lacions del Centre Esportiu dels Serradells. Es tractarà d’apropar i de fer conèixer en profunditat el conjunt de dependències que constitueix el centre esportiu comunal, d’explicar-ne el funcionament i de detallar la composició dels serveis que s’hi ofereix, les activitats que hi tenen lloc i, excepcionalment, exposar les actuacions efectives de millora i consolidació que es duran a terme al llarg de l’any 2015 en parts de la infraestructura.

Tots els components del col·lectiu de la gent gran d’Andorra la Vella que desitgin formar part de la visita al Centre Esportiu dels Serradells, conduïda pel conseller delegat, poden confirmar la seva assistència directament al Punt Informació Gent Gran de la conselleria de Social o bé telefonar al número 730020, on se’ls informarà amb detall de tot el què fa referència a l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada