La segona Cerdanya Cycle Tour presenta tres recorreguts

Aquest diumenge es durà a terme la segona edició de la Cerdanya Cycle Tour, una marxa cicloturista no competitiva que proposa travessar amb bicicleta tota la vall de la Cerdanya i el Capcir. La sortida serà a les 8 del matí, davant del Palau d’Esports i Congressos d’Alp, a 1.100 metres d’altitud, i els participants arribaran al mateix punt al llarg del dia. S’hi preveu novament la participació d’aficionats de la Cerdanya i l’Alt Urgell, com també de la resta de Catalunya i d’Andorra i França, entre d’altres.

Enguany l’organització ha proposat tres recorreguts. El més llarg, l’Endurance, consta de 200 quilòmetres i passa per indrets com ara Bellver, Martinet, Lles (1.477 m), Prullans, Ger, Puigcerdà, Font-romeu, els Angles, Formiguera i el coll de la Llosa, el port més septentrional i més alt de la ruta, amb 1.886 metres d’altitud. Des d’allà, els ciclistes tornaran per Montlluís, Eina, Llo, Llívia i Puigcerdà i, abans d’arribar a Alp, passaran per la collada de Toses (1.800 m), la Molina i Masella.

La novetat d’enguany és la marxa Medial, de 158 km, que també dóna la volta a tota la Cerdanya i el Capcir però evita el pas per la collada de Toses, per la qual cosa té una distància de 42 quilòmetres menys que l’Endurance i esdevé més assequible per a cicloturistes mínimament preparats. Finalment, la proposta més curta és la marxa Sport, de 120 quilòmetres i 1.889 metres de desnivell, que segueix el mateix recorregut que la medial però sense passar per els Angles i Formiguera.

Els organitzadors han previst una participació d’un màxim de 1.000 aficionats. La Cerdanya Cycle Tour compta en aquesta segona edició amb el suport d’institucions com ara l’Ajuntament d’Alp i la Diputació de Girona, juntament amb la col·laboració de diverses firmes vinculades al món del ciclisme.

Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.