La secció de futbol sala del Barça presenta la seva estada de pretemporada a Encamp

El FC Barcelona Alusport ha presentat aquest dijous l’estatge de pretemporada que el conjunt blaugrana està fent a les instal·lacions esportives d’Encamp.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha estat el responsable de donar la benvinguda a Marc Carmona i a Jordi Torras, entrenador i capità del Barça Alusport. Mas ha destacat la potenciació que està realitzant el Comú de cara a les estades esportives d’equips d’elit, i ha agraït als membres del FC Barcelona la confiança depositada en la nostra parròquia, i en especial, de les instal·lacions esportives de les que disposa.

Tant Marc Carmona, com el capità de l’equip, Jordi Torras, han destacat les instal·lacions i han comentat que l’entorn és ideal per portar a terme un estatge de pretemporada, tot i que aquest any l’onada de calor està fent més feixugues les tasques físiques, i han agraït al personal del Complex l’atenció prestada.

Així mateix, Carmona ha valorat molt positivament l’encontre amistós que es va realitzar ahir a la tarda contra el FC Encamp, ja que va poder veure en els seus jugadors un fort compromís en el joc.

Jordi Torras, per la seva banda, ha destacat que l’equip és molt sòlid, i que al haver-hi nomes una nova incorporació, la feina tàctica és més factible, i els ajuda a poder enfrontar una temporada molt llarga amb força i optimisme.

De fet, Carmona ha declarat que persegueixen assolir els mateixos títols de la temporada anterior, i que tot i ser un objectiu difícil, espera molts bons resultats del seu equip, tot i confiant que aquest grup de jugadors puguin portar al museu del Barça la única copa que encara els queda per guanyar, que és la Supercopa, i poder repetir en les aconseguides la temporada passada.

Jordi Torras i Marc Carmona han obsequiat el comú d’Encamp amb una samarreta i una pilota signada per tot l’equip, i Jordi Mas ha obsequiat a l’entrenador amb un llibre de fotografies del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.