La Secció Andorrana de l’IPA distingeix als socis més antics

ipaAhir a la nit va tenir lloc un acte de reconeixement als socis de més antiguitat de la Secció Andorrana de l’Associació Internacional de Policia (IPA), en el decurs d’un sopar de germanor organitzat per la Junta Nacional, presidida per Antoni Pujol, Cap del Servei de Circulació del Comú d’Andorra la Vella.

Amb l’assistència de les persones distingides i els seus familiars, es va fer la imposició d’insígnies d’aram als socis amb 15 anys de permanència contínua i la d’insígnies d’argent als que complien més 25 anys com a socis.

Excepcionalment, es va lliurar un quadre commemoratiu al soci Antoni Imbernón, funcionari jubilat del Centre Penitenciari, en la celebració dels seus 32 anys de fidelitat a la Secció Andorrana de l’IPA.

Socis de 15 anys

Xavier GUÀRDIA

Pilar DE JUAN

Jaume CALL

Àngel CASTILLO

Israel VIVANCOS

Marc CERQUEDA

Socis de 25 anys:

Antoni VÁZQUEZ

Antoni PUJOL

L’Associació Internacional de Policia (IPA) compta amb uns 400.000 socis pertanyents a 64 països. La Secció Andorrana compta amb 140 socis de cossos especials com els de Circulació, Policia, Centre Penitenciari i Duana.

Entre els diferents objectius de l’Associació, un dels mes importants és l’establiment de llaços de comunicació i d’entesa entre els associats d’arreu del món, mitjançant trobades de col·leccionisme, seminaris de formació, viatges, concentracions de motoristes, …

El proper dia 3 de maig la Secció IPA Andorra organitzarà la Vuitena Trobada de Col·leccionisme Policial, amb la participació de representants de Romania, de França i d’Espanya.

TOTES LES NOTÍCIES