La Sant Silvestre La Seu arriba enguany a la 10a edició

Ja s’han obert les inscripcions per participar a la 10a edició de la Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet, tot un referent esportiu a la capital de l’Alt Urgell, ja que l’any passat hi van participar més de 2.000 persones. La cursa serà el 31 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda, amb sortida a la plaça dels Oms, i un recorregut de 3,6 quilòmetres pels carrers de la ciutat.

La Sant Silvestre La Seu va néixer l’any 2009 com una broma entre amics amb ganes d’acabar l’any corrent junts després de no haver pogut assistir a cap prova esportiva d’aquest tipus aquell any. Una trentena de persones es van trobar el 31 de desembre al passeig de Joan Brudieu i amb uns quants ‘gorritos’ de Pare Noel i uns dorsals de paper van fer una volta corrent pel centre de la ciutat.

Uns quants anys després, la Sant Silvestre de la Seu no ha parat d’evolucionar i créixer, gràcies al suport també de les botigues i empreses del municipi i el seu entorn. Pels organitzadors, “tot i que han canviat moltes coses des de la primera edició, n’hi ha una que segueix intocable: les ganes de passar una bona estona amb amics, família i coneguts abans de donar per finalitzat un any i començar-ne un altre”. A més a més, afegeixen que s’ha convertit “en un bon record per un amic, el Marc Peña Turet”.