La Sant Silvestre de la Seu arriba al miler de participants

La cursa de Sant Silvestre de la Seu d’Urgell ha revalidat l’èxit en la seva quarta edició amb un notable increment de participants. En aquesta ocasió s’ha arribat per primera vegada al miler d’inscrits.

La xifra ja ha convertit la Sant Silvestre de la Seu en una de les curses d’aquest tipus amb més participants a l’interior de Catalunya. A nivell provincial, només és superada per la prova de Lleida, que va reunir uns 1.200 corredors tot i tractar-se d’una ciutat molt més gran. La cursa, amb un marcat accent popular, va transcórrer pels carrers de la Seu durant 3,6 quilòmetres.

El guanyador va ser Pep Sansa amb un temps final de 10’58”. La segona posició va ser per a Raúl Rota i la tercera per al fondista Òscar Jorba. Berta Morral, que com Jorba també és membre del CEFUC, es va emportar la victòria en categoria femenina, seguida d’Ivet Farriols i Míriam Martínez.

La Sant Silvestre de la Seu es organitzada per Lokal 23, un col•lectiu d’una vintena de joves urgellencs que, amb el suport de comerços i particulars de la ciutat, han aconseguit en només 4 anys convertir la cursa en una festa de l’esport.

(Foto: Ajuntament de la Seu)

 

 

TOTES LES NOTÍCIES