La Universitat Oberta La Salle (UOLS) i la Universitat d’Andorra (UdA) han signat aquest dilluns conveni de col·laboració per desenvolupar conjuntament ofertes d’estudis superiors. El primer d’aquests és un postgrau en Direcció Financera i Control de Gestió, que té com a objectiu que els participants siguin capaços d’analitzar els estats financers, dissenyar la política financera de l’empresa i dissenyar un sistema de costos i pressupostos que s’adaptin a les necessitats de l’organització.

El període d’inscripció del nou postgrau està obert fins al 21 d’octubre, i la modalitat d’ensenyament és virtual, amb la utilització dels campus virtuals de les dues universitats. El programa es desenvolupa de l’octubre del 2013 al gener del 2015. La inscripció es pot realitzar en línia a través de la pàgina web de qualsevol de les dues universitats.

Segons ha informat la UOLS en un comunicat, el conveni signat aquest dilluns estableix un marc de col·laboració entre ambdues institucions que permetrà desenvolupar ofertes d’estudis superiors que puguin aprofitar sinergies en l’àmbit universitari i en el desenvolupament de llur presència al país, de manera que cada universitat pugui aportar elements de la seva singularitat, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada