La sala d’exposicions dels frescos de Santa Coloma es declara projecte d’interès nacional

El  consell de ministres ha acordat aquest dimecres declarar projecte d’interès nacional la construcció de la sala d’exposicions que acollirà els frescos de l’església de Santa Coloma. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que per tal que es pugui dur a terme el projecte que va resultar guanyador del concurs d’idees calia fer aquesta declaració, i ha recordat que és un projecte que es considera “cabdal per posar en valor una de les obres més importants del romànic andorrà”. La setmana passada es va acordar la licitació dels treballs per construir el nou espai, que tindrà una superfície de 251 metres quadrats i que estarà situat en la parcel·la cedida pel comú d’Andorra la Vella situada entre l’avinguda d’Enclar i el carrer Verge del Remei.

D’altra banda, també en matèria d’obra pública, s’han adjudicat els treballs de tractament de talussos a la CG3 (a Encodina i a la zona del túnel artificial) i a la CG6 (zona del torrent del Barreró) per un import de 360.300 euros. També s’ha donat llum verda a la instal·lació de proteccions per a la caiguda de blocs rocosos a la CG6, uns treballs que ascendeixen a més de 585.000 euros.

Una altra de les adjudicacions acordades aquest dimecres són les obres de millora hidràulica de la zona del pont de la Margineda, on s’han detectat indicis de descalçament de la seva base. També es faran millores de protecció hidràulica del terreny i es rehabilitarà el mur de maçoneria. Els treballs tenen un import de gairebé 85.000 euros i s’allargaran durant dos mesos.

ANA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.