La Ruta del Formatge porta aquest diumenge a la formatgeria Baridà

formatgeDins de la programació de La Ruta del Formatge, l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell ha organitzat per aquest diumenge 27 de juliol la visita guiada a la formatgeria artesana Baridà de Bar (Alt Urgell).

La ruta començarà a les 10 del matí a l’Espai Ermengol amb una breu explicació de la història del territori a través del formatge, es projectarà un vídeo de la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i es podran degustar productes amb Denominació d’Origen Protegida (DOP), formatges i mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

En acabar, en cotxes particulars, els participants es traslladaran fins al poble de Bar per visitar la formatgeria artesana Baridà.

Per poder participar en aquesta ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12). La inscripció és gratuïta.

Ruta dels Formatges 2014

Aquesta nova ruta consisteix en la visita de sis formatgeries artesanes de l’Alt Urgell que es va iniciar el passat mes de maig i que s’allargarà fins el mes d’octubre. Cada mes se’n visita una amb l’objectiu de donar a conèixer aquest producte agroalimentari del nostre territori i els seus productors, per tal de donar-li el valor que es mereix.

La següent sortida tindrà lloc diumenge 24 d’agost per visitar la formatgeria artesana Castell-llebre, de Castell-llebre.

La ruta del formatge seguirà amb la visita guiada a la formatgeria artesana L’Oliva, d’Oliana, el diumenge 21 de setembre. Tancarà aquesta nova edició de la Ruta del Formatge la visita a La Reula el diumenge 26 d’octubre.

Recordem que la Ruta del Formatge s’emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d’Urgell i comarca.

TOTES LES NOTÍCIES